Redaktime

Intervista - - MUZIKE -

Rita Rrjolli: - Flaka, më fol pak për albumin “Zjam”…

Flaka Krelani: - Kënga “Zjam” është realizua nga producenti, që është edhe vëllai im, Xhimi ON DË Beat. Masteringu është bërë nga Lentild, te studio J2L Records. Stilimi ka qenë nga Fashion Kreatorja shumë e dashur për mua, Dona Matoshi, ndërsa e gjithë video nga Asha Production...

- Sa kohë të mori ky projekt edhe ç’risi sjell për tregun muzikor shqiptar?

- Kënga flet për ekspe-

Foto: Albert Thoma riencën time në botën e muzikës, karrierën time, baticat dhe zbaticat, vështirësitë që kam hasur gjatë këtij rrugëtimi, në të njëjtën kohë, duke përfshirë edhe tregun muzikor sot. Ka marrë një kohë të mjaftueshme, mirëpo them se ka dalë në kohën e duhur.

- “Zjam”... në ç‘ kuptim?

- Fjala “Zjam”, do të thotë Flakë! ( Buzëqesh)

- Ke zgjedhur një stil tjetër, si në muzikë, ashtu edhe në paraqitjen skenike… Sa i vështirë ishte ky ndryshim për ty?

-

Ndryshimet janë gjithmonë të mirëseardhura, sidomos tek unë, që i dua shumë. Unë nuk e kam të vështirë sepse sjell freski te publiku, mirëpo gjithmonë kam parasysh faktin që të rri brenda kornizave të mia, çfarëdolloj ndryshimi të jetë, në këngë, apo në stil. Nëse një artist inspirohet të krijojë diçka, nuk ka nevojë t’i vendosë mur vetes dhe të rrijë vetëm në një lloj bote krijimi. Mendoj që shumëllojshmëria e krijimit, kuptohet, duke qenë e mirëfilltë, ësh-

- Çfarë ka ndryshuar te ti në planin personal, kohët e fundit?

-

Në planin personal asgjë, kurse përsa u përket projekteve që kam në art, ka ndryshuar shumë dhe do të ketë shumë të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.