Olta Gixhari ironizon Beogradin

Intervista - - JAVA VIP -

Që prej ndeshjes Serbi- Shqipëri, Serbia është kthyer në një shënjestër ironie. Kështu, edhe personazhet publikë shqiptarë, janë bërë pjesë e ironizimit ndaj Serbisë. Njëra ndër to është aktorja simpatike, Olta Gixhari, e cila e ndodhur atje ka menduar të bëjë një foto pikërisht për- ballë Ministrisë së Mbrojtjes së Jugosllavisë, në Beograd, që është e bombarduar nga NATO në vitin 1999, duke nxjerrë gjuhën në mënyrë tallëse dhe e veshur pikërisht me një bluzë të stampuar me flamurin amerikan. Me siguri, kjo është një ndër fotot më të pëlqyera të Oltës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.