Ç’është depresioni dimëror?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje, doktor Demiri! Jam një zonjë nga Berati, 48 vjeçe, që kam një hall të madh. Sa herë vjen dimri, më bëjnë telef mërzitja e ankthi. I kam bërë të gjitha kontrollet e zemrës dhe mjeku më tha: “Të gjitha i ke në rregull për moshën që ke, madje i ke si një 28 vjeçare, por vuan nga depresioni stinor apo dimëror”. Meqë i lexoj përgjigjet tuaja, dua t’ju pyes: Ç’është ky depresioni dimëror? Si kalohet ai? Ç’duhet të bëj?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.