Muharrem Ahmeti, siç nuk e keni parë ndonjëherë

Intervista - - JAVA VIP -

Ishit mësuar duke e parë në skenë, në klipe, nëpër klabe ku këndohet muzikë tallava, por a e kishit parë ndonjëherë kështu Muharrem Ahmetin?! Ja, pra, që ai jashtë skenës, është krejt ndryshe, na shfaq edhe atë djalin lozonjar, fëmijën që e ka ende brenda tij. Me një shokun e tij, gjysëm të zhveshur të dy, me gjuhën jashtë… kjo na rezulton të jetë një fotoprovokativeecilamenjëherë ka tërhequr vëmendje. Të ketë qenë ky thjesht një moment apo ky është Muharremi i vërtetë? MuharremAhmetiështënjëndër këngëtarët më të suksesshëm të muzikës tallava dhe për pasojë, ai është gjatë gjithë kohës në lëvizje, nëpër koncerte të shumta. Ja, pra, një këngëtar lozonjar si Muharremi, ia ka rrëmbyer zemrat publikut, por kjo nuk do të thotë që edhe ju këngëtarët e tjerë, të bëni të tilla selfie pas kësaj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.