Sëmundjet janë shtuar shumë. Si të veprojmë?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Doktor Demiri, siç po lexojmë në internet apo nëpërmjet mediave, shëndeti dhe jeta e njeriut po përkeqësohen. Vërtet kemi më pak vdekje në mosha të njoma dhe mosha mesatare është rritur, por edhe numri i sëmundjeve po shtohet e po na dalin ca sëmundje që nuk u kishim dëgjuar as emrin. Shkurt, sëmundjet po na marrin peng. Ju lutem, më thoni se ç’duhet të bëjmë dhe si ia bëni ju vetë? Një ish-profesor biolog, Elbasan.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.