Blero ndahet nga bashkëshortja! E braktis edhe Dhurata Ahmetaj!

Intervista - - JAVA VIP -

“Jo vetëm një këngë fantastike, por, vajza, me këtë këngë kuptuam që Blero, prej sot, është singëll. Në sulm, beqaret! Good luck”, ka qenë kjo deklarata e këngëtares Afërdita Dreshaj në faqen e saj në Instagram, e cila ka përhapur fjalën për divorcin e Bleros nga ish- bashkëshortja.

Në fakt, prej kohësh kanë qarkulluar fjalë për një ndarje të çiftit, zëra që u mbyllën nga vetë ata. Madje ishte vetë Blero ai që doli dhe mohoi gjithçka, por pas publikimit të kësaj kënge dhe pas Kjo është vajza e vetme që ka Eli, e cila me sa duket, nuk ka zgjedhur të ndjekë hapat e mamit, muzikën. deklaratës së Afërditës, duket se këtë herë ndarja e Bleros është e vërtetë dhe përfundimtare. Pas deklaratës së saj, komenti i Bleros ka qenë vetëm një “hëm”, që vërteton gjithçka, apo jo?! Por nuk mbetet me kaq, pasi menjëherë pas ndarjes me Teutën, Blero ka pësuar edhe një ndarje profesionale. Këng ëtarja Dhurata Ahmetaj, e cila ka qenë nën menaxhimin e kompanisë së Bleros, “Blero Ent”, ka konfirmuar personalisht se nuk do të jetë më nën menaxhimin e këngëtarit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.