A në Palltoj 1. ne këmba formë

Intervista - - ESTETIKE -

rikthekëmbane Palltoja version në formë të ri,

një het këtë Sivjet e dimër me gjejmë atë

të hollë. e. prej leshi romantik versione

t rrok apo Meqë kjo në të vetvete kimin përbën e

një veshje pallto në mbingar

evitojmë prerjet dhe me, guximsh ngjyrat, saj. Me klasike, një fjalë, jo të tepru

tëjenë fustanet coha,duhet evitojmë përgjithë

si, për ara. Në poshtë palltos,

që dalin dhe e dhe fundet si shkallë

një siluetë fund të mos pasur xhinsetub, mirëme mënyrë

që kombino streçe, në jmëmë geta, apo mini me këmbët.

në pah nxjerrësh të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.