4. Palltoja ponço

Intervista - - ESTETIKE -

Firma Burberry Prorsum i ka vënë rrip në mes, kurse ajo Etro, e ka përveshur në supet e modeleve të veta. Palltoja ponço, gjysmë xhaketë, gjysmë pallto këmbanë, këtë vit shoqërohet me thekë inkas dhe ngjyra vjeshte: Jeshile e mbyllur, vishnje, etj. Një veshje kult që mund ta fusni pa frikë në garderobën tuaj. Nuk ka rregulla strikte për të, mund ta zgjidhni me thekë ose jo, si dhe me ngjyrën që dëshironi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.