2. Palltoja prej lëkure e kthyer mbrapsht

Intervista - - ESTETIKE -

Kjo lloj palltoje kthehet dhe rikthehet në modë, me versione të ndryshme. Këtë vit ajo është një nga veshjet më në modë. Stilistët eksperimentojnë me të duke e bërë sa më shik, që nga vënia e rripit të mesit, apo lyerja me ngjyra të ndryshme.

E shkurtër, apo XXL, me qime të gjata, apo të shkurtra, ajo u përshtatet të gjitha stileve. Mund të jetë prej xhinsi, për një luk të viteve ’70, të kombinohet me një fustan të gjatë, të stilit bohemian-shik, ose thjesht me xhinse. Kështu, nxirret në pah vlera e saj, duke u kujdesur që të mos e teprosh me ngjyrat.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.