Lidhëse 9. Palltoja me

Intervista - - ESTETIKE -

me pallton prej stofi Si të mos e përmendnim domosdoshme

të vjeshveshjet e lidhëse, një ndër prerjes së saj retro,

2015? Përveç të-dimër 2014- vijat e drejta,

po edhe femërore. na pëlqejnë edhe në sfilatat e Një veshje që

e gjejmë gjithmonë modës. lloj

E mira e këtyre se janë edhe

moderne, edhe palltove është kombinoni me

pantaklasike. Këtë

stinë mund ta llona të gjera me majë, si te dhe të gjata

prej stofi, të kombinuatlete apo çizme ara me një palë Veronique Branquinho.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.