6. Palltoja e stilit ushtarak, shik

Intervista - - ESTETIKE -

Pak rëndësi kanë tendencat; palltoja ushtarake rikthehet përsëri këtë vjeshtë-dimër... Këtë vit ajo është e stilit ushtarak apo sportiv dhe kombinohet me detaje të reja, si te firma Maje, që e ka veshur me peliçe brenda. Palltoja ushtarake përbën një stil më vete, ashtu si xhinsi, ka ngjyrën e saj karakteristike, jeshile kaki dhe mund të kombinohet me gjithçka.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.