8. Palltoj a si penjua r

Intervista - - ESTETIKE -

Me prerjen suar, e saj të

palltoja pazakon e penjuar të dhe të sfilatave ka relak

të modës monopo zemrat lizuar e dhe nuk podiume fashioni

ka vonuar t imin nga stave.Ajo të fitojë

palltot XXL e ka marrë rripi që nxjerr

të viteve frymëznë pah ’80. Na na mban belin pëlqen ngrohtë dhe gjatësia në ditët e saj,

e ftohta që ose me të dimrit.

pantallo Dy janë bardha na të gjera mundës

për dhe një itë, çizme një pamje palë

me takë moderne atlete të gante. dhe xhinse, , ose me për një pamje një palë

ele-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.