Palltoja10. pardesy

Intervista - - ESTETIKE -

që ka dy sezone Palltoja pardesy

tonë, edhe garderobën është futur në version

E gjejmë në kur bën ngrohtë... nga

përpunuar in XXl te te Zara, Chanel, të

dhe sportive Hunter Original

2015. dimër 2014- për vjeshtë- Për të

kripërditshëm

, të të thjeshtë, me juar një luk

t po aq mirë kombinohe ajo mund edhe me një

të fustan një palë stilesh që xhinse, sa du

. Një përzierje mëndafshi hen testuar

me maturi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.