Nuk bëra dot seks me femrën që e dëshiroja aq shumë

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- I nderuar doktor Demiri, e kisha ëndërr që ta rregulloja një vajzë të bukur që më ishte bërë fiksim dhe nuk u besoja syve kur shkova me të në krevat. Teksa ajo po zhvishej, u mahnita shumë me hiret e saj, por lumturia ime zgjati vetëm pak çaste pasi ejakulova shumë shpejt, pa kryer marrëdhënie. Nuk e desha veten! Vajza iku duke më thënë se ishte bërë vonë dhe unë ngela shumë keq vetëm. Prisja që ajo të më kërkonte përsëri, por më kot. Ju lutem, ma shpjegoni se pse ndodhi kjo, kur unë e dëshiroja aq shumë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.