Kallashin e emocionon një Porsche Cayenne me vlerë 100.000euro

Intervista - - JAVA VIP -

Sikur të mos i mjaftonte pasuria që ka vënë deri më tani, Kallashit i kanë dhuruar edhe një makinë me vlerë prej 100.000 eurosh. Ende nuk dihet identitteti i personit zemërgjerë që ka dashur t’i bëjë këtë surprizë mjaft të kushtueshme Kallashit, por ai ka zgjedhur t’ia lërë atë para shtëpisë së saj. Kur ajo ka dalë dhe e ka parë makinën, nuk ka mundur t’i fshehë dot emocionet që sigurisht edhe janë filmuar të gjitha. Sapo mësuam që Kallashi, veç të tjerash, është edhe vajzë emotive dhe një nga gjërat që e emocion, qenka edhe një Porshe Cayenne. Dimë që ajo i koleksionon makinat në garazhin e shtëpisë së saj dhe ky Porsche, do t’i shtohet automatikisht këtij koleksioni të kushtueshëm.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.