Ç’kuptimkaëndrraime?

Intervista - - PYETJE PERGJIGJE PER GJITHCKA -

- Një natë pashë në ëndërr ca lakuriqë nate që po fluturonin drejt meje. Ç’do të thotë kjo?

- Lakuriqët e natës kanë disa kuptime. Nga ana psikologjike, tregojnë frikëra të pandërgjegjshme, ankth, prishje ekuilibri shpirtëror, ndjesi sikur po sëmureni. Ndoshta ju keni frikë nga diçka dhe e mendoni kaq shumë, saqë kjo gjë mund t’ju bëjë të ndiheni jo mirë edhe fizikisht. Ju këshilloj t’i merrni gjërat me qetësi...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.