Unë, Rovena labe…

Intervista - - MUZIKE -

- Si është Rovena labe?

dhe be- Këmbëngulëse, mikpritëse snike. - Vlora, të pëlqen se…

qytet më të - Deri tani, nuk kam parë bukur! ësh

- Rovena si labe, në dashuri, të…

jep edhe - Kokëfortë, por në fund shpirtin. - Në jetën e përditshme…

të artis- Është një miks mes shpirtit tit dhe traditave labe.

një - Si labe e ëmbël, do preferoje

një ditë didite shiu e romatike apo namike…

që jam, do - Në fakt, si vlonjate

diell në plazh, preferoja një ditë me

shi të jep por si artiste, dita me

të prodhuar melankolinë e duhur për

menduar për art dhe pse jo, për të këngën e re…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.