E dini çfarë fantazojnë gratë sot?

Intervista - - INTIMITET -

Sipas një studimi, afro 96% e grave kanë fantazuar të paktën një herë në jetën e tyre dhe 80%, janë të gatshme t’i realizojnë këto fantazi. Është larg, pra, koha kur ishte turp të mendoje për komshiun, ndërkohë që bëje dashuri me burrin në pozicionin klasik të misionerit. Pra, gratë fantazojnë, por çfarë saktësisht, pasi jo të gjitha kanë të njëjtën fantazi? Lexoni shkrimin tonë, për ta mësuar... si krejtësisht falas dhe pa të nesërme. Edhe në këtë rast, fantazia është e lejuar dhe nuk të bën të ndjehesh në faj: Në fund të fundit, nuk i ke dhënë as edhe një puthje! Sigurisht, grave u pëlqejnë burrat që dinë të bisedojnë; ato janë sentimentale... por profesori i ri i sërfit, megjithëse nuk ka një inteligjencë shumë të lartë, ka muskuj barku si tabletë çokollate dhe pantallona të shkurtra, të ngjitura pas trupit, që nuk i lënë shumë vend fantazisë... E njëjta gjë edhe për mësuesin e skive, të cilit mjafton t’i qëndrosh nga pas, për t’i parë të pasmet... Të gjitha gratë, pra, ëndërrojnë të bëjnë dashuri me djem, interesi kryesor i të cilëve qëndron te muskulatura dhe rinia e tyre. Në fund të fundit, të ëndërrosh, nuk është e ndaluar po aq sa ta vësh në jetë fantazinë. X-i mund të jetë ose jo fans i Shpilbergut, kjo nuk ka shumë rëndësi...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.