10. Fustan i firmës Mint & Berry

Intervista - - ESTETIKË -

Ja, më në fund, një fustan i gjatë, klasik dhe me shkëlqim, që do t’ju bëjë të rrezatoni në festat ku do të shkoni. Kushton 100 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.