3. Fustan i firmës Pepe Jeans

Intervista - - ESTETIKË -

Ja, një fustan më sportiv, por edhe shik. Ai ka formë robdëshambri, është i shkurtër dhe ka një fund origjinal, në formë valësh, që nxjerr në pah bukur këmbët. Kushton 100 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.