9. Fustan i firmës Guess

Intervista - - ESTETIKË -

Doni një fustan të ngjitur pas trupit, që të nxjerrë në pah format tuaja? Atëhere, ja ku keni këtu një të firmës Guess, me tyl në pjesën e dekoltesë, mëngëve dhe fundit. Është pak a shumë një fustan-bust, plus tylin. Kushton 90 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.