1. Fustan i firmës Lipsy

Intervista - - ESTETIKË -

Ky fustan, përveçse rri pas trupit, ka dantella dhe

si temina në pjesën e bustit,

që edhe një rrip me temina,

. e bën atë e dhemë festiv Ndërkohë, pjesa e poshtme është e thjeshtë, por e prerë bukur. Kushton 95 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.