4. Fustan i firmës Naf Naf

Intervista - - ESTETIKË -

Ky fustan i firmës Naf Naf është i stilit retro, me një dekolte vezake, shumë i përshtatshëm për gratë me forma dhe që duan

të nxjerrin në pah supet. Ai është prej pellushi të zi dhe i zbukuruar me pak tyl në fund. Kushton 80 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.