5. Fustan i firmës Deby Debo

Intervista - - ESTETIKË -

Edhe ky fustan është me dy coha, ku e sipërmja është prej dantelle të zezë, të tejdukshme, duke lejuar të shihet dekolteja dhe shpina. Do të dukeni vërtet seksi me një fustan të tillë. Kushton 100 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.