7. Fustan i firmës Even&Odd

Intervista - - ESTETIKË -

Ky fustan i thjeshtë

pa mëngë dhe me

xixa në gjithë sipërfaqen

e tij është tamam për festat

e fundvitit. Mjafton ta

kombinoni ashtu si duhet.

Edhe çmimi i tij nuk është i

lartë, vetëm 40 euro.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.