Një dashuri, si ajo e Besit me Xhensilën

Intervista - - AKTUALITET -

• DREJTORE K/REDAKTORE: ÇIZMJA

• SEKTORI I JASHTËM:

Agj. Raimonda BUMI,

Besart Kallaku dhe Xhensila Myrtezai janë një ndër çiftet më simpatikë dhe më të pëlqyer të publikut shqiptar. Ky i fundit i adhuron edhe për sinqeritetin që i karakterizon dhe kjo do ketë qenë edhe një nga arsyet pse ata të dy janë bashkë. Ata në fillim nuk e bënin të njohur lidhjen e tyre duke e mbajtur sa më larg syve kureshtarë, por duke qenë gjithmonë bashkë, kjo ishte e pamundur. Kështu, pasi u zbulua që Besi dhe Xhensila kishin nisur një lidhje dashurie, ata hodhën hapin e radhës: U fejuan! Disa nga deklaratat e Besit për Xhensilën janë: “Ka qenë dashuria ime me shikim të parë dhe njëkohësisht, dashuria ime më e madhe”. “Jeta ime quhet Xhensila”. Çfarë mund të thotë më shumë një mashkull i dashuruar?

Blerina

Nevila KRISTO

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.