Ardit Gjebrea, ambasador i verës shqiptare

Intervista - - JAVA VIP -

Vendi ynë, duke qenë i pasur me vreshta të shumta, njihet ndër të tjera edhe për prodhimin e verës. Kështu, për të promovuar këtë pjesë të traditës, kemi parë të organizohen vazhdimisht panaire vere ku ekspozohet prodhimi vendas. Por jo vetëm kaq, pasi Ministri i Bujqësisë ka realizuar një takim me prodhuesit dhe somelierët e verës shqiptare.

Gjatë këtij takimi, prezantuesit të njohur, Ardit Gjebrea, i është dhënë titulli: Ambasador i verës sh- qiptare. Arditi njihet gjithashtu edhe si një ndër shijuesit më të mirë të verërave, ndaj edhe e ka tërësisht të justifikuar çmimin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.