Motrat Vjollca e festojnë Krishtlindjen në Nju Jork

Intervista - - JAVA VIP -

Nju Jorku është vendi ideal për të festuar Krishtlindjen, aty kjo festë merr kuptim krejt tjetër. Dhe, motrat Vjollca, kanë udhëtuar pikërisht drejt këtij destinacioni për të festuar. Edhe pse shumë ftohtë, ato të dyja na sjellin foto në formë kartolinash nëpër rrugët e Nju Jorkut dhe me siguri, i kanë bërë nju jorkezët të kthejnë kokat edhe për bukurinë e tyre. Dy vajzë bionde të bukura, seksi dhe shqiptare në mes të Nju Jorkut, të cilat festojnë Krishtlindjen në shoqërinë e njëra- tjetrës; kjo ka qenë pamja më e pëlqyer nëpër faqet e rrjeteve sociale.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.