Në kabinën e teleferikut

Intervista - - INTIMITET -

Ah, ajri i pastër i malit! Është i freksët, të jep fuqi dhe ndonjë grua mendon se është edhe eksitues. Ajo ëndërron të bëjë seks në një kuti të vogël, të varur në qiell, duke vështruar majat e maleve me borë. Partneri, sapo e dëgjon këtë fantazi, me buzëqeshjen trimoshe dhe me veshjen e skive, e siguron se ajo mund të mbështetet tek ai.

Mirë, po duhet vepruar shpejt, sepse udhëtimi nuk zgjat dy orë dhe një fantazi e dështuar, është edhe e shëmtuar. Problemi është se që të dy keni ve- shur kombinezonet e trasha të skive, të cilat janë të vështira për t’u hequr, pa përmendur këtu këpucët e skive, që të bëjnë të ecësh si Robokopi. Gjithashtu, mund të hash ndonjë goditje fatkeqe me këmbë dhe sigurisht, t’ju bien objektet, si skitë dhe shkopinjtë e tyre. Për më tepër, bën shumë frohtë dhe pastaj, më duket mua, apo lëviz ca si shumë kabina? Mbase do të ishte më mirë të rrinim të qetë dhe të mos lëviznim shumë. Sinqerisht, nëse ti ke shumë dëshirë, e provojmë, po a ia vlen t’i kthejmë pushimet në një kronikë të zezë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.