Në avion

Intervista - - INTIMITET -

10 mijë në një lartësi prej të arrijë qiellin e shtatë një Fantazia e saj është ose të bësh këtë, të njohësh Supermenin,

Kruz Ka dy mënyra për Maverikun (Tom metrash mbi tokë. zgjon te mashkulli

Koncepti, mjaft eksitues, praktike: Ku të bësh udhëtim me avion. vetëm disa detaje

») që fle tek ai. Mbeten (apo imagjinon në filmin «Top Gun pasagjerë dhe stjuardesa

të mbushur plot me dashuri, në këtë hapësirë

e dini: Në tualet, sigurisht. privat)? Përgjigjen seks në një hapësirë sikur je në një xhet që të bëni ju nuk jeni milingona Pa

«nxë». Një problem tjetër; tuaja nuk i

të dyve, por lëvizjet se mund t’ju nxërë një vend i shkëlqyer kaq të ngushtë... Hajde nuk janë

janë në biznes klas, para tualetet, edhe kur ai plaku që vajti llogaritur këtu që shkuar

njëWC ku sapo ka nëse vësh të pasmet në erën... Megjithatë, për t’u eksituar. Të Pa folur këtu për

të ndjehesh i/e eksituar. njollat në pasqyrë, jush, kjo nuk të bën si e ajo e supermarketit, arrini të harroni dritën

të avionit, që i njohin jeni pak akrobat dhe

dhe trokitjet e personelit ju futet në të pasme dorezën e derës që

sa të mundeni... këto situata, përfitoni

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.