Në det

Intervista - - INTIMITET -

dashuri në det. Në Asaj i pëlqen të bëjë

me vrap shkon drejt lë shezlongun dhe këtë rast, partneri

e fqinjëve dhe një frymë peshqirët ujit, kapërcen me

ai duket si David deti. Gjatë vrapit, zhytet si një lundër

ajo i afrohet atij «Bayvvatch». Kur Haselhof në serinë

dyshe ujor i paparë... në ujë, fillon një kërcim

ekuilibrin, sepse e vështirë të ruash

për t’u mbajtur kanë vetëm njëri-tjetrin të dy të dashuruarit shtyjnë drejt

e valëve, të cilat i dhe janë në mëshirën koloni iriqësh

aty ku ndodhet një shkëmbinjve, pikërisht tanë duhet

algash, ku dy protagonistët deti, ose një tapet harrojmë që

bezdi. Sigurisht, nuk të zhysin këmbët me rreziqe. Nuk po

armiqësor, plot me deti është një mjedis

që bëjnë rrathë maska dhe tuba uji flas për zhytësit me

të merrni frymë faktin që ju nuk dini rrotull jush, por për këmbë, zhytesh!

nuk prek fundin me nën ujë... dhe, kur jush!

që vjen me vrap drejt Ja edhe roja e plazhit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.