I gjeni dot kush janë?

Intervista - - JAVA VIP -

Kur i shihni në fillim, jemi të sigurtë që do ju duken si dy vajza të reja të viteve ’70, por a i gjeni dot cilat janë?! Edhe nëse ju themi që janë këngëtare, e dimë që do ta keni të vështirë t’i gjeni saktësisht emrat e tyre, ndaj nuk po ju lodhim më tepër. Vajzat në fjalë janë dy këngëtare shumë të njohura sot, me një karrierë të gjatë mbi supe. Po flasim për Gilin dhe Adelina Ismajlin, të cilat me këtë foto na bëjnë mjaft nostalgjikë, duke na rikthyer pas në kohë. Edhe pas kaq shumë vitesh, të gjithë i kujtojmë ende hitet e tyre: “Xixëllonja”, “Sajzeza”, “Zemrën nuk ta fal”, “100% zeshkane” etj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.