Ke bërë gabime në grim? Ka edhe zgjidhje...

Mundohem t’i mbuloj me krempudër. Çfarë të bëj?

Intervista - - ESTETIKE -

Nuk di ta bësh drejt vijën e syve apo të zgjedhësh njgyrën e duhur të kremit- pudër? Nuk ka grua që të mos bëjë gabime aty- këtu me grimin, kështu që nuk je e vetmja. Zbulo si mund t’i rregullosh gabimet duke ndjekur këshillat e grimieres sonë:

- Përdor një korrektor që ka të njëjtën ngjyrë me lëkurën tënde ( jo më të hapur). Mendoje veten si piktore të famshme dhe aplikoje me lëvizje të vogla të furçës. Më pas, përdor gishtat për ta shtrirë. përgjatë kockës së faqes dhe poshtë qendrës së hundës. Nëse ke vënë shumë, hidh sipas pak pudër për të eliminuar tepricën.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.