Poezia juaj...

Intervista - - POSTA -

Vij mbi dete, male e qiej Rreziku e harrese, Që veç ftohtësisë, Dashuri nuk gjen, E i befasuar ndjej që e gjithë Dhimbja, dashuria Dhe nostalgjia, Qenka vetëm e imja Dhe e fijes së barit Që e bleroja në shpirt Për ju!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.