TÇjKjeA triN

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

do të ndahesha, se kur tjetri e bën një herë dhe e fal, prapë do ta ribëjë dhe nuk vazhdohet jeta kështu. Berti.

- Si thoni ju, kjo qeveria që është tani, a i ka mbajtur premtimet që dha përpara se të merrte postin? Na thanë për legalizim të shtëpive falas, asgjë nuk është bërë gjer tani. Çfarë duhet të bëjmë, si të veprojmë? Bashkimi

- Për cilat premtime bëhet fjalë se jam shumë i ngatërruar nga kjo m... qeverie, se do kishim punë, se do kishim siguracione, se do kishim kushte jetese më të mira. Asnjë nga këto që thashë më lart nuk është bërë, kështu që premtimtet bëhen vetëm para se të bëhen votimet, pastaj “ku të kam parë”. Vetëm grevat do na japin të drejtën për të fituar dhe për të ndryshuar situatën. Gari-

femër tjetër për një djalë? Dolçe Baçi.

- O Baçi, jo! Po jo mo se ju jeni ata që zihen dhe shkoni akoma edhe deri te vrasjet për një copë femër. Sigurisht që zihemi edhe ne, por ju jeni të paparë në këtë drejtim. Gëzuar Vitin e Ri, Baçi. Lozonjarja.

- Nëse një person do t’ju ngacmonte të dashurën ose të dashurin, si do të vepronit? Ardi Bosi.

- Nuk do të më interesonte fare se kush është, sepse në momentin që personi më ka dhënë besimin, nuk dua t’ia di fare. Tani, që ka idiotë gjithandej, ka, por nuk duhet fare të merremi me ngatërresa se vetëm telasheve u futemi dhe nuk ia vlen, jo për gjë tjetër. Flora.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.