Nora shtatzënë, por… bën ski!

Intervista - - JAVA VIP -

Duket e çuditshme që edhe pse shtatzënë dhe për më tepër, 5 muajshe, të rrezikosh jo vetëm duke kërcyer në skenën e “Dancing with the Stars”, por si të mos mjaftonte kjo, edhe duke bërë ski. Këtë gjë e ka bërë Nora Istrefi, e cila i ka çuditur të gjithë së fundmi me fotot që ka pub- likuar në faqen e saj në Instagram. Në këto foto, nuk mungojnë komentetkritikuesedrejtuarasaj,ndër tëcilatthuhetseNorësnukidhimbset fëmija dhe se mund ta humbë atë sepse ndryshe nuk do të merrte përsipër të bënte një sport kaq të rrezikshëm në këtë fazë të shtatzanisë. Gjithsesi, ne mendojmë se Nora po i bën këto pushime duke bërë ski, pasi është konsultuar me mjekun e saj i cili me siguri ia ka lejuar këtë dhe koncertet.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.