A duhet bërë testimi i mjekëve?

Intervista - - ANKETE -

Sofie Bashmiri

E pse të futen në testim prapë, kur ata janë futur njëherë në testim në provimin e shtetit që kanë dhënë? Jo, nuk jam dakord fare!

Shpresa Dosku

Po, jam shumë dakord. Ky testim do rriste cilësinë e tyre dhe të shërbimit që na ofrojnë. Çuditem pse shumë prej tyre e refuzuan dhe u revoltuan… Epo, ka diçka këtu…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.