Si bëhet operacioni për rënien në peshë?

Intervista - - SHENDET -

Operacioni për rënien në peshë nuk është vetëm një. Ka disa lloje ndërhyrjesh metabo like dhe bariatrike, siç i quajnë doktorët. Ato funksionojnë në tre mënyra: a. Duke kufizuar sasinë e ushqimit që mund të mbajë stomaku, kështu që hamë më pak dhe biem në peshë. b. Duke penguar sistemin tretës të thithë disa nga kaloritë dhe përbërësit në ushqimet që hamë. c. Duke i përdorur të dyja metodat.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.