Çmimi i dashurisë

Intervista - - POSTA -

Nuk e bleva dhe nuk e shes, në këtë botë erdha me të. Me të rroj dhe dua të vdes, nuk e shkëmbej dot me asgjë. Kur më qeshin a kur qanin, më mbante të fortë si gur, kur më hidhnin e kur më mbanin, rrinte e gdhendur në mur. Nuk e blej se njeri s’shet, vetëm një e ka dhe jep. Atje në kryq paguar përjetë, çmim i dashurisë së vërtetë. Al-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.