Pyetje-përgjigje si një skifter i vërtetë...

Intervista - - MUZIKE -

- Pse po diskutohet kaq shumë kjo muzika juaj?

Për vetë faktin se është një ide komplet ndryshe nga çfarë kam bërë unë deri më sot.

- Flitet se tani Rati i ka rritur çmimet…

Nuk është thashethem, sepse mbas çdo hiti, normalisht që çmimet rriten. (Qesh)

- Po në gëzime familjare, t’i kanë kërkuar këngët “Jeta e funit” dhe “Skifterat”?

Në çdo dasmë më kërkohen këto këngë, madje jo vetëm një herë.

-

-

-

- Çfarë do t’i thoshte një skifter “zogut të Tunës”?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.