Mania e fundit e personazheve VIP: Tajanda

Intervista - - JAVA VIP -

E kush nuk do të donte që në këto ditë të ftohta dimri t’i largohej të ftohtit? Disa nga VIP- at tanë kështu kanë bërë… A doni ta dini se cili është vendi i tyre i preferuar?! Tajlanda, një vend ky që të ofron bukuri e pamje të mrekullueshme dhe pa diskutim, relaksin e kërkuar. Dhe, duke mbetur te VIP-at, ndër ata që kanë udhëtuar drejt Tajlandës janë Ledri Vula e së fundi, Argjenti- na Ramosaj me të dashurin. Nga fotot dhe videot që postojnë në faqet e tyre, duket se kanë bërë zgjedhjen e duhur me mrekullitë që të ofron ky vend. Jemi të sigurtë që tashmë, ky vend ekzotik, kryeson listën e destinacioneve të zgjedhura për pushime edhe nga shumë prej jush.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.