Jonida Shehu, nga Ora News, në ministri!

Intervista - - JAVA VIP -

Moderatorja bukuroshe e Ora News, largohet nga ky televizion për t’u zhvendosur në Ministrinë e Punëve të Brendshme. Nuk e dimë ende nëse kjo shkëputje e saj nga televizioni është përfundimtare apo cilat janë arsyet e këtij largimi. Ajo që dihet është se tani, Jonida do të jetë pjesë e administratës së Ministrisë së Punëve të Brendshme. Kjo ka qenë edhe arsyeja pse ajo e ka lënë emisionin “Natën Vonë” për këtë projekt, i cili nuk ka lidhje aspak me televizionin apo gazetarinë ku ishim mësuar ta shihnim Jonidën. Këtë vit, moderatorja e ka nisur me ndryshime rrënjësore dhe ne i urojmë suksese.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.