Monserrati i jep një shans Hoze Luisit, pa e ditur se Alehandroja është gjallë

Intervista - - TELENOVELA -

Hoze Luisi, më në fund, del nga burgu. Esmeralda shkon ta marrë, pasi Refugio ka përgatitur një festë surprizë për të në shtëpi. Graciela shkon te Fabjola dhe i thotë se i takon gjysma e pasurisë që ajo ka trashëguar. Fabiola refuzon. Graciela i thotë Fabiolës se testi i ADN-së që iu bë Alehandros ishte fallco dhe fëmija e Monserratit meriton të gjitha paratë, pasi ai është i vetmi trashëgi mtar Almonte që ka mbetur gjallë, ndërkohë që Fabjola nuk ka gjak Almonte. Graciela e kërcënon që, ose t’i japë asaj gjysmën e pasurisë, ose do ta shkatërropjë Fabjolën dhe t’ia marrë të gjitha ato që ka trashëguar. Aldofo ka vite që shkon në klubin e stripit, me shpresën për ta parë Marian sërish. Hoze Luisi thotë se e para gjë që do që të bëjë pasi doli nga burgu, është të shkojë të takojë Monserratin. Kështu, Esmeralda i thotë se do të shkojnë të blejnë një ëmbëlsirë dhe e çon në furrën e Monserratit. Hoze Luisi e shikon nga dritarja dhe mendon se ajo është po aq e bukur sa ditën e parë që u takuan. Pastaj, Hoze Luisi futet brenda dhe sillet si një klient i zakonshëm. Monserrati ngelet pa fjalë. Ajo është krejtësisht e shokuar, kur e sheh Hoze Luisin, pas aq shumë vjetësh.

Monserrati i thotë se ai ka ndryshuar shumë dhe e pyet se pse ka ardhur aty, ndërsa Hoze Luisi i thotë se ajo është po aq e bukur sa ka qenë. Monserratit i duket sikur po e tradhton Alehandron, duke folur në këtë mënyrë me Hoze Luisin dhe i kërkon atij që të largohet. Hoze Luisi i thotë se ka numëruar çdo minutë, deri në momentin kur do të mund të shihte sërish sytë e saj, që janë më të bukur sesa yjet.

Monserrati zbutet menjëherë, ndërsa mendon se Hoze Luisi e ka kaluar kohën në burg duke menduar për të. Ajo e pranon se ata kanë shumë për të folur me njëri-tjetrin dhe se ajo ka shumë pyetje për të, por më vonë. Hoze Luisi i thotë se është i gatshëm të bisedojnë kur ajo të ndihet gati... që të dy e kuptojnë se i ka marrë shumë malli për njëri-tjetrin...

Esmeralda habitet që ai del aq shpejt nga dyqani, por Hoze Luisi e siguron se shumë shpejt, do ta rifitojë dashurinë e Monserratit. Përderisa Alehandro është zhdukur, ai nuk ka asnjë nxitim për ta bërë këtë...

Maria vazhdon të qëndrojë në klabin e stripit, duke kërcy- er me shpresën se një ditë Alehandro do të kthehet, por sa më shumë kalon koha, aq më shumë ajo rritet dhe bëhet gjithnjë e më depresive... Më në fund, Maria heq dorë dhe largohet. Askush nuk e di se ku ka përfunduar ajo...

Që të gjithë presin për festën surprizë të Hoze Luisit dhe Dimitrio u prezanton të dashurën e tij, por e thërret pa dashje me emrin e motrës së saj. Ajo e qëllon me shuplakë dhe largohet...

Hoze Luisi është shumë i lumtur. Në atë moment, vjen Fabiola, me qëllimin për t’i hedhur kthetrat Hoze Luisit, ashtu siç i kishte premtuar diku Anhelikës.

Hoze Luisi kthehet në sh- tëpinë ku ka jetuar me Anhelikën, nis të shohë fotot e tyre të dasmës dhe qan shtatë vitet e shkuara dëm...

Monserrati ha mëngjesin me Karlotën dhe i tregon asaj për vizitën e Hoze Luisit. Monserrati vazhdon të mbajë unazën e saj të martesës, sepse nuk do që ta besojë se Alehan- dro ka vdekur. Karlota i thotë se Alehandroja nuk do të kthehet kurrë më, se ai ka vdekur dhe se ajo duhet të vazhdojë jetën e saj, duke i dhënë një shans tjetër dashurisë së saj me Hoze Luisin.

Ndërkohë, Alehandro është gjallë! Ai është në koma, në një spital në Buenos Aires...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.