Përreth botës me... 50 gjellë tradicionale

1. Brinjë me salcë barbeky, SHBA

Intervista - - KUZHINE -

Bëhet fjalë për brinjë viçi, apo derri, të cilat shoqërohen me salcë barbeky dhe me një birrë të akullt. Mos harroni ta provoni, nëse shkoni në SHBA.

Kjo gjellë ka ngjyrat e flamurit meksikan, përbëhet nga speca të mbushur me përzierje mishrash, erëzash dhe frutash, shoqëruar me një salcë kremoze me arra dhe shegë. gareze, që bëhet me mish, perime, paprika, domate dhe hudhra.

pinjtë e posaçëm tandor.

ri, që ka brenda edhe hudhra e piper.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.