Soni Malaj zgjidhet imazh i Daniel Wellington...

Intervista - - JAVA VIP -

Mund të themi pa frikë se këngëtarja Soni Malaj e ka nisur mbarë rikthimin e saj në muzikë. Pas këngëve, bashkëpunimeve dhe klipeve që realizoi, së fundi ajo është përzgjedhur edhe si imazh i firmës së orëve, Daniel Wellington. Tani, Soni po korr sukses edhe në këtë fushë. Sapo ka postuar në faqen e saj në Instagram foton e reklamës, kanë vërshuar urimet e shumta nga miqtë dhe fansat e saj. Tashmë, orët e dorës Daniel Wellington, kanë si imazh një shqiptare… Soni Malajn.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.