Si të përgatisësh vetë një dhuratë për Shën Valentin?

Intervista - - INTIMITET -

Po afrohet Shën Valentini, një rast më shumë për t’i bërë një dhuratë shpirtit tuaj binjak. Ka nga ata që nuk e duan shumë këtë festë, që është bërë tashmë shumë komerciale. Atëhere, le të përpiqemi t’i japim një kuptim ndryshe, duke e konsideruar më shumë si një pretekst për t’i lënë hapësirë krijimtarisë sonë, duke filluar pikërisht nga dhuratat. Në fund të fundit, janë mendimi dhe përpjekja ato që janë rëndësi, apo jo?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.