Kam puçrra në penis

Intervista - - PYETJE PËRG JIG PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje! Kisha një pyetje për doktor Evin. Jam një djalë 19 vjeç, që te qafa e penisit dhe te koka e tij, anash, kam disa flluska ose puçrra. Penisi ka ereksion e nuk kam probleme, por disa herë më kruhen ato te qafa e jo te koka e penisit. A mund të më shpjegoni se çfarë janë dhe çfarë duhet të bëj? Jam në ankth. Faleminderit.

Dr. Evi Dani, seksologandrolog: - Në bazë të letrës suaj, dyshoj se keni një patologji që quhet likens skleroses. Kjo patologji duhet mjekuar për arsye se nëse nuk merr mjekimin, gjendja rëndohet dhe bëhet akoma më serioze. Sëmundja paraqitet me shumë forma dhe në rastin konkret, mjeku androlog apo dermatolog, do të përcaktojë formën që keni dhe skemën e mjekimit.

Valbona VUKULAJ

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.