Përse vrasin veten psikiatrit në Amerikë?

Intervista - - PYETJE PËRG JIG PËR GJITHÇKA -

- I nderuar Doktor Demiri, po lexoja një material që më mbeti në mendje, i cili thotë se dy kategoritë që bëjnë më shumë vetëvrasje në Amerikë, janë punonjësit e policisë dhe psikiatrit. Deri diku e kuptoj dhe e besoj për punonjësit e policisë, por psikiatrit, pse? Ata janë njerëz të ditur që duhet të shpëtojnë edhe të tjerët nga vetëvrasjet e jo ta bëjnë vetë... Jam sociologe dhe s’po arrij ta kuptoj. Me respekt, Marinela Tr.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.