Le të gatuajmë...

Intervista - - MASTER CHEF -

- ...me brokoli - Makarona me brokoli dhe salçiçe të gjallë. - ...me tartuf - Personalisht, nuk e ha. Kam shije më të thjeshta... - ...me oktapod - Sallatë me oktapod të zier në furrë, me patate, domate, limon e majdanoz. - ...me xhinxher - Është burim vitamine C... Një çaj torja me ta, për mua, ishte fitorja e Master Chefit…

- Më ka shijuar sfida që sapo përmenda…

ishte pjesë e një sfide?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.