Nik Xhelilaj dhe Blerim Destani, bëhen bashkë

Intervista - - JAVA VIP -

Janë që të dy të pashëm, që të dy të suksesshëm. Si aktorët më të lakuar të brezit të ri, djemtë e kanë kërkuar dhe për më tepër, e kanë gjetur suksesin edhe jashtë kufijve nga ku na vijnë herë pas here lajme për projektet e tyre të reja. I radhës që do të vijë, pritet t’i bëjë bashkë në sheshin e xhirimeve të dy aktorët. Një foto ku paraqiten të dy me trendin e fundit për meshkuj, mustaqe dhe puro në duar, shoqërohet nga Niku edhe me diçiturën paralajmëruese “Coming soon” ( vjen së shpejti).

Ata janë takuar ditëve të fundit në Festivalin e Filmit në Berlin dhe do të ishte mjaft interesante t’i shihnim të dy në një bash- këpunim. Sidoqoftë, ju do ta keni të vështirë t’i përballoni dy meshkuj kaq të pashëm në të njëjtin realizim kinematografik, ndaj, paçi fat!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.